Om os

2004 startede vi med at hjælpe mange danske byggefirmaer med at finde polske byggevirksomheder og polske håndværkere. Det var primært til nybyggeri og derfor var det oplagt at vi starte en byggeafdeling, hvor vi fokuserede på renovering. Byggebranchen boomede på det tidspunkt i Norge og Danmark, så det ”byggeafdelingen” blev hurtigt en af de største afdelinger. Told & Skat gjorde det dog ikke nemt for polske byggefirmaer og fagforeningerne gjorde alt for at stoppe arbejdet.

I 2006 valgte vi derfor at åbne RAINER ApS, som vi meldte ind i Dansk Byggeri, så vi kunne få en forhåndsgodkendelse til at ansætte østeuropæere eller folk fra de nye EU lande. Mange af vores håndværkere blev derefter tilbudt ansættelse direkte i Danmark.

Krisen ramte desværre mange af vores kunder og derfor valgte de ikke at betale os. Vi var derfor nødsaget til at selv at give op og lade RAINER ApS blive opløst. 

I maj 2009 åbnede vi Rainer.dk S.M.B.A., hvor vi valgte at fokusere på at tilbyde danske og udenlandske vikarer (primært fra Polen).

Stråtag - hvad siger vores kunder?

” Vi stod med en trelænget gård, hvor vi skulle have udskiftet 4 sider. En noget bekostelig affære, men der var mange penge at spare, ved at bruge RAINER Byggeri. De polske håndværkere er de mest venlige håndværkere vi nogen sinde har haft fornøjelsen af at bruge. De kom med en sættevogn, som indeholdt alt fra mini traktor til stråene. Alt kørte på skinner. Top professionelt hele vejen igennem, og til slut var der ryddet og gjort rent over det hele, hvilket flere danske håndværkere kunne lære noget af. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, som jeg gerne vil give videre, så andre kan få samme fornøjelse.” Med venlig hilsen Michael Skou.
Læs mere om Stråtag »
created by ReklameShoppen.dk