Referencer

Udfyld kontraktformularen, hvor du beskriver dit projekt så godt som muligt. Skriv i din beskrivelse, at du ønsker en referenceliste. Vi har udført hundredvis af opgaver i Danmark, Tyskland og Norge og vil efterfølgende sende dig en referenceliste, hvor der vil være kunder, som har haft et lignende projekt. I enkelte tilfælde er det også muligt at få en rundvisning, så du selv kan vurderer det arbejde vi har udført. Følgende er et eksempel på en af vores erhvervskunder, hvor vi i løbet af 2 måneder ombyggede et tidligere Jysk (Sengetøjslager) til en moderne gynækologisk klinik. 1.200 m2, som skulle ombygges med reception, konsultationsstuer, badeværelser m.m.  

Ombygning af tidligere Jysk Sengetøjslager til moderne gynækologisk klinik. 
Tri Nguyen, overlæge, ph.d.
Speciallæge i gynækologi og obstetrik
Gl. Køge Landevej 272
2650 Hvidovre
Mobil: 20789869
Henvendelse mellem kl. 17-18
Rundvisning efter aftale!

Nedenfor ses et enkelt eksempel på en af de hovedrenoveringer vi har gennemført. Bygherre har lige sat ejendommen til salg og ejendomsmægleren har skrevet følgende om ejendommen: 

Den gamle præstegård i Hellested

Eksklusiv og gennemrenoveret bolig på 650 kvadratmeter

Denne enestående ejendom er beliggende i Hellested, med godt 15 minutters kørsel til Køge centrum. Ad indkørsel med kirken i ryggen toner denne pragtejendom frem, hvor en stor gårdplads med hovedtrappen byder velkommen, herskabeligt og højt beliggende i smukke omgivelser. Pragtfuld og velplejet park på ca. 14.000 kvadratmeter med gamle frugttræer der diskret er belyst til romantiske aftener.

Boligen er gennemrenoveret indenfor det seneste år, i en flot og eksklusiv stand og ikke mindst i harmoni med ejendommens oprindelige arkitektur og alder. Boligdelen udgør 650 kvadratmeter og hertil kommer 140 kvadratmeter kælder med gulvvarme, indrettet med nyt avanceret teknik/fyr-rum, vinkælder mm.

I stueplan skøn stor hall med åbent kig op til 1.salen og dobbelte franske døre ind til stuen, billiardrum og i gavlen er der indrettet et flot spisekøkken på cirka 70 kvadratmeter med egen terrasse. Den største af stuerne udgør godt 100 kvadratmeter med bl.a. stuklofter og smuk udsigt over haven og direkte udgang til 65kvm stor terrasse med bl.a. nedsænket 6 personers boblebad. Stort og lækkert wellnessrum med bl.a. dampbad, 2 personers jazucci, solarierum, vaskerum og værelse til f.eks. au-pair.

På 1.salen er der indrettet 5 værelser, flere med soveplads i kip (perfekt til teenageren) endnu et stort badeværelse med 2 personers jazucci, skøn gavlstue med udsigt over marker ned til Tryggevælde-åen og et dejligt køkken/alrum på cirka 50 kvadratmeter.

Der er intet at udsætte på denne pragtejendom, nypudsede facader, taget er belagt med naturskifer, nyt varmeanlæg, alarm- og tv-overvågning, klima-anlæg, dobbelt garage med elektrisk port, separat værksted på ca. 60 kvm samt mange flere skønne detaljer.

Ejendommen vil være anvendelig til mange formål. Stueplan er ideelt til repræsentative formål, men også 2 familier eller 2 generationer vil være en mulighed.

Kontantpris 12.800.000,-


     Stråtag - hvad siger vores kunder?

” Vi stod med en trelænget gård, hvor vi skulle have udskiftet 4 sider. En noget bekostelig affære, men der var mange penge at spare, ved at bruge RAINER Byggeri. De polske håndværkere er de mest venlige håndværkere vi nogen sinde har haft fornøjelsen af at bruge. De kom med en sættevogn, som indeholdt alt fra mini traktor til stråene. Alt kørte på skinner. Top professionelt hele vejen igennem, og til slut var der ryddet og gjort rent over det hele, hvilket flere danske håndværkere kunne lære noget af. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, som jeg gerne vil give videre, så andre kan få samme fornøjelse.” Med venlig hilsen Michael Skou.
Læs mere om Stråtag »
created by ReklameShoppen.dk