Priser på håndværkere

Timeprisen afhænger af projektets karakter, herunder hvilke håndværkere, der skal udføre opgaven. Vi vil til hvert projekt lave et overslag/budget og en kontrakt. Samtlige håndværke er ansat i vores danske selskab og betaler dansk indkomstskat.

Dansk håndværker: Ca. Kr. 550,00 (ekstern)

Dansk elektriker og vvs: Ca. Kr. 650,00 (ekstern)

Polsk håndværker: Kr. 340,00 – 375,00

Byggeformand: Kr. 450,00 

Alle priser er uden moms og logi. Vi har kun hus på Amager, hvor vi selv arrangere logi. Er der mere end 25 km fra vores hus til byggepladsen skal der afregnes for kørsel elller arrangeres overnatning.

Mandskabsleje:
Hvis du selv vil være byggeleder er det muligt at leje en vikar/håndværker. Du sparer os for en masse beregninger, indkøb af byggematerialer (vi kan gøre dette efter aftale), tilsyn og byggeansvar og for dette får du den billigst mulige ”lovlige” timepris.

Du skal lave en god beskrivelse af dit byggeprojekt – beskriv punkt for punkt, hvad der skal laves. Vi udvælger derefter den eller de håndværkere, som kan løse denne opgave. Så snart du har underskrevet kontrakten bliver din projektbeskrivelse oversat til polsk, så der ikke er nogle misforståelser. Du vil få en dansk eller engelsktalende kontaktperson, som løbende vil hjælpe dig under projektet. Hvis det er muligt vil mindst en af håndværkerne tale engelsk eller tysk.

Ring til os, hvis du vil høre mere om denne mulighed.

Byggematerialer er typisk 10-50% billigere i Polen. Vi køber også materialer i Danmark, hvor vi også har gode rabataftaler. Ved mindre projekter indregner vi materialerne direkte i overslaget/tilbuddet. Ved større projekter udarbejder vi en materialeliste, så snart du har underskrevet kontrakten. Vi tager Kr. 175,00 i timen for at udarbejde materialelister samt sørge for indkøbet, men dette er hurtigt indtjent på besparelsen ved indkøb i Polen. Du er også velkommen til at komme til Polen, så vores konsulenter kan tage dig med til vores grossister og vise dig byggematerialerne. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at købe alle eller dele af byggematerialerne.

 

Stråtag - hvad siger vores kunder?

” Vi stod med en trelænget gård, hvor vi skulle have udskiftet 4 sider. En noget bekostelig affære, men der var mange penge at spare, ved at bruge RAINER Byggeri. De polske håndværkere er de mest venlige håndværkere vi nogen sinde har haft fornøjelsen af at bruge. De kom med en sættevogn, som indeholdt alt fra mini traktor til stråene. Alt kørte på skinner. Top professionelt hele vejen igennem, og til slut var der ryddet og gjort rent over det hele, hvilket flere danske håndværkere kunne lære noget af. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, som jeg gerne vil give videre, så andre kan få samme fornøjelse.” Med venlig hilsen Michael Skou.
Læs mere om Stråtag »
created by ReklameShoppen.dk