Polske håndværkere

Vi har opbygget vores virksomhed således, at håndværkerne arbejder i teams på 2-4 personer. Hvert team har en formand, som hvis muligt taler engelsk eller tysk, men vi må også erkende at polske håndværkere er rigtig gode til polsk. Du får tildelt en dansk eller engelsktalende kontaktperson, som du altid kan kontakte, hvis der skulle være sproglige problemer.  

Alle håndværkere er faguddannet eller har flere års praktisk erfaring (mesteruddannet). En polsk håndværkeruddannelse er forskellig fra en dansk. Den tager typisk 4 år og er ikke opdelt i maler, tømrer, murer, som i Danmark, men i „Indendørsrenovering, udendørsrenovering, nybygning osv. Det betyder, at en polsk håndværker godt kan udføre tømrerarbejde og efterfølgende lave et badeværelse. Vores team er derfor sammensat således, at de kan udføre de fleste totalrenoveringer uden skal vi skal udskifte håndværkerne undervejs. 

I København hvor vi har de fleste håndværkere boende, har vi lavet teams, som minder om danske byggefirmaer. Dvs. et maler team, tagteam, murerteam og tømreteam.

Stråtag - hvad siger vores kunder?

” Vi stod med en trelænget gård, hvor vi skulle have udskiftet 4 sider. En noget bekostelig affære, men der var mange penge at spare, ved at bruge RAINER Byggeri. De polske håndværkere er de mest venlige håndværkere vi nogen sinde har haft fornøjelsen af at bruge. De kom med en sættevogn, som indeholdt alt fra mini traktor til stråene. Alt kørte på skinner. Top professionelt hele vejen igennem, og til slut var der ryddet og gjort rent over det hele, hvilket flere danske håndværkere kunne lære noget af. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, som jeg gerne vil give videre, så andre kan få samme fornøjelse.” Med venlig hilsen Michael Skou.
Læs mere om Stråtag »
created by ReklameShoppen.dk