Danske håndværkere

Vi har også ansat danske håndværkere eller samarbejder med danske byggefirmaer. I nogle tilfælde og hvis du ønsker det, er det muligt at arrangere, at formanden er en dansk håndværker.  

Ved at have danske håndværkere er vi et af de eneste firmaer, der har polske medarbejdere, som kan sikre, at alle danske regler og standarder bliver overholdt. 

Projekterne bliver selvfølgelig lidt dyrere ved at have danske håndværkere involveret, men de fleste timer udføres stadig af polske håndværkere.

 

Stråtag - hvad siger vores kunder?

” Vi stod med en trelænget gård, hvor vi skulle have udskiftet 4 sider. En noget bekostelig affære, men der var mange penge at spare, ved at bruge RAINER Byggeri. De polske håndværkere er de mest venlige håndværkere vi nogen sinde har haft fornøjelsen af at bruge. De kom med en sættevogn, som indeholdt alt fra mini traktor til stråene. Alt kørte på skinner. Top professionelt hele vejen igennem, og til slut var der ryddet og gjort rent over det hele, hvilket flere danske håndværkere kunne lære noget af. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, som jeg gerne vil give videre, så andre kan få samme fornøjelse.” Med venlig hilsen Michael Skou.
Læs mere om Stråtag »
created by ReklameShoppen.dk