Betalingsbetingelser

Betalingen foregår i rater. 25% af budgettet betales ved opstart (når håndværkerne er ankommet), 50% betales, når projektet er halvt udført og de sidste 25% senest på afslutningsdagen af projektet. På afslutningsdagen eller et par dage før vil du sammen med en af vores konsulenter eller formænd gennemgå projektet, så vi er enige om at alt er udført i forhold til kontrakten.

Ved store projekter afregnes der ugevis (over en måned). Håndværkerne har hver deres timeseddel, som de vil aflevere til dig. Du godkender timerne ved at underskrive timesedlen og faxe denne til +48 91 48 22 191 eller ved at maile timeopgørelsen til jr@rainer.dk. På den måde er vi sikre på, at du er tilfreds med håndværkernes indsats. Vi anvender samtidig timesedlerne til lønafregning.

Alle materialer skal betales forud og være leveret samtidig med projektstart.  

Slutrengøring 

Håndværkerne rydder selvfølgelig op efter sig og fjerne alle resterende byggematerialer, men de er ikke professionelle rengøringsfolk, så der vil være støvet m.m. RAINER ApS har en afdeling, RAINER-Cleaning, som bl.a. tilbyder slutrengøring efter håndværkere. Vi udføre typisk slutrengøring efter alle vores erhvervsprojekter, men du som privatperson kan selvfølgelig kan selvfølgelig også bestille en slutrengøring. Læs mere på www.rainer-cleaning.dk 

 

 

Stråtag - hvad siger vores kunder?

” Vi stod med en trelænget gård, hvor vi skulle have udskiftet 4 sider. En noget bekostelig affære, men der var mange penge at spare, ved at bruge RAINER Byggeri. De polske håndværkere er de mest venlige håndværkere vi nogen sinde har haft fornøjelsen af at bruge. De kom med en sættevogn, som indeholdt alt fra mini traktor til stråene. Alt kørte på skinner. Top professionelt hele vejen igennem, og til slut var der ryddet og gjort rent over det hele, hvilket flere danske håndværkere kunne lære noget af. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, som jeg gerne vil give videre, så andre kan få samme fornøjelse.” Med venlig hilsen Michael Skou.
Læs mere om Stråtag »
created by ReklameShoppen.dk