Beboelse og overnatning

Vi kan enten beregne et tilbud med eller uden logi, men da de fleste håndværkere kommer langsvejs fra skal vi finde en egnet overnatning til dem.  Vores standardpriser er uden logi. 

Ved kortere aftaler er du ofte bedre lokalkendt og har derfor nemmere ved at arrangere beboelse. Hvis dette er et problem for dig kan vi arrangerer beboelse i med 3-14 dages varsel.  

Hvis du arrangerer beboelse:
Der skal være en seng pr. mand (ved kortere ophold kan håndværkerne tage en madras med), rimelige badeforhold (nok varmt vand til at alle kan komme i bad efter hinanden) og rimelige køkkenforhold – dvs. 2-3 kogeplader og et køleskab. Ved ophold over 30 dage skal det være muligt at vaske eller henvises til et nærtliggende møntvaskeri. 

I nødstilfælde kan håndværkerne overnatte i en campingvogn, men ofte lejer vi/du et sommerhus, campinghytte eller et pensionat/bed & breakfast. I de fleste tilfælde overnatter håndværkerne privat hos dig i et gæsteværelse.

Vi tilbyder en campingvogn/mandskabsvogn i sommerperioden, hvor der er plads til 3 håndværkere. Prisen er Kr. 2.000,00 for levering/afhentning samt Kr. 500,00 pr. påbegyndt uge i leje. Der skal være adgang til vand og strøm og hvis muligt bad og toilet.

Stråtag - hvad siger vores kunder?

” Vi stod med en trelænget gård, hvor vi skulle have udskiftet 4 sider. En noget bekostelig affære, men der var mange penge at spare, ved at bruge RAINER Byggeri. De polske håndværkere er de mest venlige håndværkere vi nogen sinde har haft fornøjelsen af at bruge. De kom med en sættevogn, som indeholdt alt fra mini traktor til stråene. Alt kørte på skinner. Top professionelt hele vejen igennem, og til slut var der ryddet og gjort rent over det hele, hvilket flere danske håndværkere kunne lære noget af. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, som jeg gerne vil give videre, så andre kan få samme fornøjelse.” Med venlig hilsen Michael Skou.
Læs mere om Stråtag »
created by ReklameShoppen.dk