Arkitekt

Mangler du en arkitekt, så hjælper vi også med dette. Vi samarbejder med danske arkitekter ved større projekter, hvor der skal søges om byggetilladelser m.m.

 

Vi har også polsk indendørsarkitekt, som taler flydende engelsk, og som er ekspert i kreative oplæg. F.eks. hvis du kunne tænke dig et nyt køkken, badeværelse, kontor (også større erhvervskontorer) m.m.

 

Stråtag - hvad siger vores kunder?

” Vi stod med en trelænget gård, hvor vi skulle have udskiftet 4 sider. En noget bekostelig affære, men der var mange penge at spare, ved at bruge RAINER Byggeri. De polske håndværkere er de mest venlige håndværkere vi nogen sinde har haft fornøjelsen af at bruge. De kom med en sættevogn, som indeholdt alt fra mini traktor til stråene. Alt kørte på skinner. Top professionelt hele vejen igennem, og til slut var der ryddet og gjort rent over det hele, hvilket flere danske håndværkere kunne lære noget af. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, som jeg gerne vil give videre, så andre kan få samme fornøjelse.” Med venlig hilsen Michael Skou.
Læs mere om Stråtag »
created by ReklameShoppen.dk