Hulmursisolering - indtjent på 1-3 år

De fleste huse der blev bygget frem til starten af 1970’erne blev bygget med dobbeltmur eller også kaldt hulmur. Det var først efter energikrisen i 1973, at man begyndte at hulmursisolere fra starten (typisk med Rockwool, glasuld eller tilsvarende produkter).  

De fleste tænker ikke over, hvor meget der kan spares ved at få huset hulmursisoleret eller om huset er hulmursisoleret. Har du eller den forrige ejer fået hulmursisoleret med skum, er den sandsynligvis faldet sammen og uden isoleringsevne.

Udgiften eller varmetabet gennem en uisoleret ydermur kan være helt op til Kr. 180,00 pr. m2 ydervæg. En typisk hulmursisolering har tjent sig selv ind på 1-3 år (afhænger af husets opvarmningsform), så hulmursisolering er en rigtig god investering.

Hulmursisolering forbedrer desuden indeklimaet og nedsætter støjniveauet udefra og desuden må mus og andre skadedyr finde en anden bolig!

Du kan få hulmursisoleret med det materiale du ønsker. F.eks.: polystyren (flamingo), papirisolering, perlite, glasuld og rockwool.

Vi anbefaler dog 100 % genbrugspolystyren (også kaldet flamingo) som er indsamlet, granuleret og genanvendt for miljøets og din skyld.

Ud over at skåne miljøet er genbrugspolystyren billigere end andre isoleringsmaterialer og isoleringseffekten er høj. 

Kontakt os så vi kan sende en konsulent, som kan teste hulmuren, og så vi efterfølgende kan udarbejde et tilbud til dig.

Nedenstående ejendom på 700 m2 i Odense blev hulmurisoleret i november 2008 for kun Kr. 35.500,00 + moms og det forventes at besparelsen på varmeregningen er omkring kr. 20.000,00 + moms om året (det er en besparelse på Kr. 25.000,00 skattefrit om året!).

 

Stråtag - hvad siger vores kunder?

” Vi stod med en trelænget gård, hvor vi skulle have udskiftet 4 sider. En noget bekostelig affære, men der var mange penge at spare, ved at bruge RAINER Byggeri. De polske håndværkere er de mest venlige håndværkere vi nogen sinde har haft fornøjelsen af at bruge. De kom med en sættevogn, som indeholdt alt fra mini traktor til stråene. Alt kørte på skinner. Top professionelt hele vejen igennem, og til slut var der ryddet og gjort rent over det hele, hvilket flere danske håndværkere kunne lære noget af. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, som jeg gerne vil give videre, så andre kan få samme fornøjelse.” Med venlig hilsen Michael Skou.
Læs mere om Stråtag »
created by ReklameShoppen.dk