Isolering

Vi tilbyder alle former for isolering og hvis vi ikke har udstyret, så har vores partnere. Vi tager derfor hele entreprisen, så du ikke skal have bøvl med at kontakte flere firmaer og koordinere udførelsen af de enkelte opgaver.

Vi udfører bl.a.:

Udvendig facadeisolering via isoleringsbats (flamingo)

Hulmursisolering

Loftisolering

Etageadskillelse

Krybekælder

Skråvægge

Udgravning til isolering i grundplan

Kontakt os så vi kan sende en konsulent, som kan måle op og vejlede dig, og så vi efterfølgende kan udarbejde et tilbud til dig.

Stråtag - hvad siger vores kunder?

” Vi stod med en trelænget gård, hvor vi skulle have udskiftet 4 sider. En noget bekostelig affære, men der var mange penge at spare, ved at bruge RAINER Byggeri. De polske håndværkere er de mest venlige håndværkere vi nogen sinde har haft fornøjelsen af at bruge. De kom med en sættevogn, som indeholdt alt fra mini traktor til stråene. Alt kørte på skinner. Top professionelt hele vejen igennem, og til slut var der ryddet og gjort rent over det hele, hvilket flere danske håndværkere kunne lære noget af. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, som jeg gerne vil give videre, så andre kan få samme fornøjelse.” Med venlig hilsen Michael Skou.
Læs mere om Stråtag »
created by ReklameShoppen.dk