Renovering

Det er ofte besværligt at gennemføre store renoveringer eller ombygninger og du som bygherre kan hurtigt komme i en situation, hvor du skal koordinere mellem flere byggefirmaer og håndværkere. Hvis blot en håndværker ikke møder op, så bliver hele projektet forsinket og ofte kan de næste håndværkere ikke overholder deres del.

 

Store renoveringer kræver at flere firmaer/håndværkere skal kunne arbejde samtidig da de danske faggrænser medfører, at en maler kun kan male, en tømrer kun kan udføre tømrearbejde osv.

 

Derfor udfører vi hele entrepriseopgaver. Opgaverne er ofte så omfattende, at vi vil sende en konsulent og/eller en af vores formænd, som vil gennemgå projektet med dig og foretage de nødvendige opmålinger. Derefter vil vi sende dig et totaltilbud og hvis du acceptere tilbuddet vil vi sammensætte et team (ofte 3-4 håndværkere), som tilsammen har alle de færdigheder, der skal til for at udføre projektet. Skulle det være nødvendigt med en dansk autorisation (EL og VVS) vil vi kontakte vores danske samarbejdspartnere eller den lokale håndværker. Du er selvfølgelig også velkommen til at gøre dette. Vi samarbejder også med ingeniører, arkitekter og tegnestuer, hvis der er brug for godkendelser og så du kan være sikker på, at opgaven udføres lovligt.

Renovering med prisgaranti!
Vores lave timepriser betyder at vi ofte er 20-30% billigere ved større projekter, hvor der er mange mandetimer.  

Vi er billigere da;  

  • Vi har hovedkontor i Polen, hvor administrationsomkostningerne er lave
  • Vi køre ikke i dyre biler og ikke alle vores biler er indregistrerede i Danmark
  • Byggematerialer er typisk 20-30% billigere i Polen
  • Vores avancer er væsentlig lavere end danske byggefirmaers
Hvis du har et større renoveringsprojekt, så garanterer vi, at vi er mindst 10% billigere! Send os det tilbud du har modtaget og vi vil udregne et modtilbud.    


Ring eller skriv til os, hvis du vil høre mere om renoveringer. Vi kan også sende dig en referenceliste eller henvise dig til store projekter, som vi har udført i dit område.
 


Følgende billeder er fra renovering af 850 m2 kontorlokaler i Måløv.
Stråtag - hvad siger vores kunder?

” Vi stod med en trelænget gård, hvor vi skulle have udskiftet 4 sider. En noget bekostelig affære, men der var mange penge at spare, ved at bruge RAINER Byggeri. De polske håndværkere er de mest venlige håndværkere vi nogen sinde har haft fornøjelsen af at bruge. De kom med en sættevogn, som indeholdt alt fra mini traktor til stråene. Alt kørte på skinner. Top professionelt hele vejen igennem, og til slut var der ryddet og gjort rent over det hele, hvilket flere danske håndværkere kunne lære noget af. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, som jeg gerne vil give videre, så andre kan få samme fornøjelse.” Med venlig hilsen Michael Skou.
Læs mere om Stråtag »
created by ReklameShoppen.dk