Facaderenovering: Sandblæsning, vandskuring, filsning og pudsning m.m.

Vil du gerne beskytte dit hus, isolere det bedre ned hulmursisolering (læs mere) eller blot få det til at se pænere ud, så kan vi hjælpe med dette. Vi udfører facaderenovereing over hele landet og til Danmarks bedste priser.

Arbejdet udføres kun i en kvalitet og med materialer vi kan stå inde for. Sandblæsning (sandpudsning) med moderne udstyr, vandskuring, filsning og pudsning samt murreparationer i højeste kvalitet og til gode priser.

Hvis du kan oplyse os følgende kan vi hurtigt beregne et tilbud til dig i løbet af få dage. Vi sender selvfølgelig også gerne en konsulent forbi, hvis det ikke er muligt for dig at sende os nedenstående:

  • Opmåling af huset, længde x brede x højde, inklusive døre og vinduer, så vi får hvor mange m2, der er i hele facaden
  • Optælling af antal vinduer og døre
  • Opmåling af, hvor højt der er til gavl på det højeste sted
  • Oplyse om hvilken slags sten huset er lavet af, og hvilken maling/kalk der sidder på i dag (til sandblæseren)
  • Adressen, hvor facaderenoveringen skal udføres
  • Hvis du har mulighed for at tage nogle billeder og medsende vil det være godt

Vi kan ud fra ovenstående beregne en pris på 3-4 dage (14 dage hvis tilbuddet skal være inkl. sandblæsning).

Mette og Thomas ville gerne sælge deres hus og prisen steg pænt efter at Mette og Thomas havde investeret i farvepudsning af alle ydervægge og nye tagrender.


 Stråtag - hvad siger vores kunder?

” Vi stod med en trelænget gård, hvor vi skulle have udskiftet 4 sider. En noget bekostelig affære, men der var mange penge at spare, ved at bruge RAINER Byggeri. De polske håndværkere er de mest venlige håndværkere vi nogen sinde har haft fornøjelsen af at bruge. De kom med en sættevogn, som indeholdt alt fra mini traktor til stråene. Alt kørte på skinner. Top professionelt hele vejen igennem, og til slut var der ryddet og gjort rent over det hele, hvilket flere danske håndværkere kunne lære noget af. Alt i alt en fantastisk positiv oplevelse, som jeg gerne vil give videre, så andre kan få samme fornøjelse.” Med venlig hilsen Michael Skou.
Læs mere om Stråtag »
created by ReklameShoppen.dk